Казна за „Сафари“… Циркузантите во напад

Македонија е земја во која за разлика од турбофолкерите и турските серии, циркусите не се добродојдени. Сакам да напоменам дека циркусот е уметност, признаена од целиот цивилизиран свет, за разлика од „уметноста“ која ни ја набиваат во главата разни таму селанки што се пумпаат за пари со кој што ќе начекат и наместо курви себе …

Read more »